Zaplo

Hos Zaplo kan du låne imellem 5.000-20.000 kroner og med en valgfri afbetaling på mellem 3-12 måneder. Låner du et beløb på 20.000 kroner med en løbetid på maksimum 12 måneder, vil du skulle betale en månedlig ydelse på 2.654 kroner om måneden. De samlet kreditomkostninger for sådan et lån, vil løbe op i 11.847 kroner i løbet periode. Det vil betyde, at du vil skulle tilbagebetale i alt 31.847 kroner efter 12 måneder for at have lånt 20.000 kroner af Zaplo. De er forholdsvis dyre og har en høj rente, i forhold til deres konkurrenter, der tilbyder samme slags lån, men ofte til en langt lavere rente og dermed et lavere tilbagebetalingsbeløb efter løbetiden.

Zaplo låneeksempel:

Lånebeløb: 10.000 kr. – Løbetid 3 mdr – Ydelse 2.880 kr./mdr – Debitorrente (Fast, Årlig): 151,8% – Samlede kreditomkostninger 1.641 kr. – Samlede tilbagebetalte beløb 11.614 kr. – Der er 14-dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Du vil kunne få godkendt din ansøgning på kun 1 minut og derefter modtage lånet på din konto. Din ansøgning kan laves relativt hurtigt på deres hjemmeside og du kan underskrive din aftale omkring et af deres lån med blot ved nem af dit NemID. Dermed slipper du for overhovedet at skulle ud for din dør, men kan nøjes med at gøre det hele hjemmefra. Dette er nok noget mange ser som en klar fordel og effektivt.

Læs mere hos Zaplo her

Du skal kun være fyldt 20 år og ikke være indskrevet i Debitor Registret i Danmark over dårlige betaler, for at kunne ansøge om et lån hos Zaplo. Derudover er det et par andre yderligere krav, men dem kan du læse nærmere om inde på Zaplos hjemmeside, hvor samtlige af deres krav er skrevet helt præcis, så du ved hvad du skal opfylde for at kunne låne penge hos dem.
Du vil altid kunne sænke dine omkostninger på dit lån hver måned ved at foretage ekstra betalinger, når du har luft i budgettet og der er økonomi til det. Har du brug for et ekstra lån, er dette også en mulighed hos Zaplo. Her vil du kunne ansøge om at forhøje dit lånebeløb med helt op til 20.000 kroner.

Lav en låneansøgning på Zaplo og optag et enkelt og fleksibelt lån i dag.

Besøg Zaplo her