NetCredit

Du kan hos NetCredit låne op til 4.000 kroner helt gratis. Dit første lån vil være uden omkostninger med en løbetid på op til 30 dage. Andet lån vælg derefter have omkostninger og kan således kun benyttes en gang. Det mindste beløb de tilbyder deres kunder er 500 kroner og det højeste beløb er 10.000 kroner. Du kan vælge en valgfri løbetid på mellem 5-30 dage, uanset størrelsen af det beløb, som du ønsker at låne.

Du vil kunne have dine penge til rådighed allerede samme dag, hvis du har ansøgt inden kl. 17:00, er blevet godkendt og du har en konto hos Nordea. Har du konto hos en anden bank, vil du kunne forvente at have dine penge til rådighed den næste kommende hverdag.

Læs mere hos NetCredit her

For at kunne optage et lån hos NetCredit, skal du være mindst 20 år gammel og have en bopæl i Danmark. Derudover må du ikke være registret i RKI eller Debitor Registret i Danmark, da registrere alle dårlige betalere. Du skal have et NemID og have det klar til, når din ansøgning er blevet godkendt. Så vil du hurtigt, smart og nemt kunne underskrive din låneaftale ved brug af dit NemID digitalt og helt uden at skulle bevæge dig uden for din dør.

Du behøver ikke fremvise nogen former for dokumentation, der beviser din indkomst, fordi beløbet du kan låne er ikke på mere end maksimum 4.000 kroner. Dermed er der ikke noget krav om, at du skal have en indkomst på f.eks. 120.000 kroner årligt. Som hos mange andre konkurrerende virksomheder, kan du ikke optage flere lån på samme tid. Du kan dog altid ansøge om et nyt lån, så snart du har indfriet det gamle og eksisterende lån.

Lån op til 4.000 kroner på kun 15 minutter hos NetCredit helt uden omkostninger ved første lån.

Besøg NetCredit her