D:E:R

D:E:R Privat Finans har eksisteret siden 1970 og de giver dig en god seriøst og personlig rådgivning ikke kun første gang, men hver eneste gang. Du har både mulighed for at låne op til 100.000 kroner med en fast lav rente og betal lånet af, når du vil. Derudover kan du sætte dit pause på lån, når du har brug for det og ønsker det. De tilbyder også dig et tryghedslån, hvor du kan låne op til 50.000 kroner og være sikret økonomisk, hvis du skulle blive arbejdsløs.

Ydermere har du mulighed for at lave fleksible finansieringer af elektronik, hårde hvidevarer eller andet og de levere dine nye produkter direkte hjem til dig selv. Du skal ikke forbi et posthus eller pick-up point, men kan nøjes med at blive derhjemme og modtage dine nye produkter.

Læs mere hos D:E:R her

Du vil opleve, at D:E:R foretager en individuel kreditvurdering af hver enkelt ansøgning og baseret på din ansøgning, vil de fastlægge din rente samt dit lånebeløb. Det betyder, at du vil have en fast rente, men det kan godt være anderledes end nogle andre du kender, som har optaget samme lån. Det er pga. at de laver en kreditvurdering af din ansøgning og dette kan man vælge at se som en fordel eller en ulempe.

Du vil kunne underskrive din låneaftale med dit NemID efter at din ansøgning er blevet godkendt. Derefter vil du have dine penge enten på selve dagen eller allersenest dagen efter. Renten af et lån hos D:E:R, vil være fast og lavest desto højere et beløb, som du ønsker at låne. Låner du eksempelvis 100.000 kroner, vil du dermed have en årlig fast rente på kun 9,9 %.

De stræber efter at du kan få finansieret det, som du drømmer om og som betyder noget for dig. De har en løsning til dig hvad end du drømmer om. Ring eller kontakt dem i dag. Du kan forvente et endegyldigt svar allerede efter 1 time.

Besøg D:E:R her