Leasy

Hos Leasy kan du bl.a. optage et 36 måneders rentefrit lån, men også købe hårde hvidevarer og computere mv. på afbetaling til et fast beløb hver måned. Det er noget mange danskere, har valgt at gøre igennem Leasy’s levetid.

Leasy blev grundlagt tilbage i 1985 af Niels Thorborg, som stadig den dag i dag ejer virksomheden. De har altid kvalitetsprodukter i deres sortiment til en lav ydelse om måneden.
Bestiller du et produkt, kan du selv bestemme hvordan du vil betale og du kan vælge mellem 3 forskellige måder. Du kan betale hele beløber kontant og dermed ikke skylde dem flere penge eller du kan betale over 12 mdr. rentefrit med en 0 % rente. Sidste mulighed er at du kan vælge en finansieringsmodel af dit produkt, hvor du betaler dele af beløber over en længere periode.

Leasy sørger både for hurtig levering og installation af dine hårde hvidevarer elektronik eller andet, som du bestiller hos dem. De kommer helt hjem til dig, så du slipper for at skulle tænke på evt. hjemtransport, hvis du har købt et stort nyt fladskærms-tv.

Læs mere hos Leasy her

Du vil blive opkrævet et leverings- og installationsgebyr via alle betalingsformer, som de tilbyde på mellem 295- 795 kroner. Vælger du at købe flere produkter ad gangen, vil du naturligvis kun skulle betale for levering og for installering én gang, som vil være det højeste gebyr. Om det kan betale sig for dig eller ikke, er helt op til dig selv at bestemme.

Du kan også vælge at leje dine hårde hvidevarer, elektronik eller nogle af deres andre varer som Leasy tilbyder. Deres lejeperiode er på minimum 12 måneder altså det der svarer til et helt år. Derudover vil du kunne føle dig hel tryg ved at handle hos Leasy, da de altid tilbyder dig 14 dages fortrydelsesret på dine produkter fra leveringstidspunktet. Det kan være du har skiftet mening omkring dit køb eller har fortrudt det. Det eneste krav for at de kan returnere det købte produkt er, at varen skal være i samme stand som da den blev leveret hos dig.

Udover køb på afbetaling, så kan du også optage almindelige forbrugslån hos Leasy. Du kan låne op til 50.000 kr., i 2 til 6 år. Du får hurtigt svar på din ansøgning, og du kan bruge pengene som du vil. Du får pengene direkte på din bankkonto og en fast årlig rente på 9,9%

Besøg Leasy her