Lånlet

Hos Lånlet kan du maksimum tage et lån på 75.000 kroner, men til gengæld tager det ikke lang tid at udfylde deres låneansøgning og underskrive den, da du kan underskrive dit lån med dit NemID. Super enkel og smart løsning så du kan fortage det hele hjemmefra eller på farten via din smartphone.

Du kan selv bestemme din løbetid på dit lån. Den kan være fra 12-72 måneder og du skal vælge den løsning, som du synes passer bedst til dig og din økonomi. Det er dumt at vælge en løbetid på 12 måneder, hvis du ikke har penge til at betale den høje månedlig ydelse. Så kan det bedre betale sig for dig, at vælge eksempelvis 24 måneder eller sågar 72 måneder, så du får lidt luft i økonomien og den månedlig ydelse ikke er lige så høj.

Læs mere hos Lånlet her

Lånlet er faktisk en låneformidler af den danskejet internetbank Basisbank, der holder til i København. Sender du en ansøgning af sted til Lånlet, vil det derfor være Basisbank, der låner dig pengene. De låner kun deres penge ud med omtanke og derfor vil de også gennemgå hver enkelt ansøgning og lave en grundig kreditvurdering af dig.

Det betyder, at du kan risikere at få et afslag på din ansøgning, hvis de vurdere ud fra deres kreditvurdering, at du din nuværende økonomi ikke vil kunne bære et lån af den størrelsesorden, som du har søgt om. De låner dermed ikke bare deres penge ud til folk og får du afslag, bør du hellere se det som en venlig opfordring til at kigge en ekstra gang i din økonomi, fremfor et afslag om et lån af x antal kroner. Alternativt kan du forsøge, at sende endnu en ansøgning ind til Lånlet og håbe på at du kan låne et mindre beløb, hvis det kunne være relevant for dig.

Tag chancen og send din låneansøgning af sted i dag, så du kan have dine penge allerede i morgen.

Besøg Lånlet her