Minilån

Hos Minilån kan du låne penge nemt og hurtigt. De tilbyder dig et lån fra 3.000 kroner og op til 75.000 kroner og du får svar på din ansøgning med det samme. De har dog nogle enkelte krav for, at de kan tilbyde dig et lån og dem skal du have opfyldt for at din ansøgning kan blive godkendt. Du kan vælge en valgfri løbetid på dit lån fra 12-72 måneder. Din månedlige ydelse vil blive merkant lavere, desto længere tid du vælger at afbetale dit lån over.

Du skal bl.a. være 25 år for at de overhovedet kan tilbyde dig et lån. Det er en forholdsvis høj aldersgrænse, i forhold til deres konkurrenter, der tilbyder samme type lån, men til en langt lavere aldersgrænse. Faktisk helt ned til 18 år, når du er blevet myndig, men det har Minilån valgt ikke at gøre.

Læs mere hos Minilån her

Derudover må du ikke være registret i RKI over dårlige betalere i Danmark og vælger du alligevel at ansøge selvom du er registret i RKI, vil din ansøgning slet ikke kunne blive godkendt. Minilån har også interesse i, at få deres udlånte penge tilbage og er du registret i RKI over dårlige betalere, er dette ikke et godt tegn.

Samtidig skal du have en minimumsindkomst på 120.000 kroner om året. Den grænse skulle de fleste danskere gerne overgå, da beløber er før skat.

Du vil ikke blive påkrævet at skulle vise en lønseddel på lån op til 20.000 kroner. Er beløbet større, vil de gerne se din seneste lønseddel. Du skal dog være opmærksom på, at den lønseddel du sender ind til Minilån skal være en hel kalendermåned. Får du lønudbetalinger hver 14. dag, skal du dermed sende dine 2 seneste lønsedler.

Dine penge vil blive udbetalt samme dag, hvis beløber ikke er større end 20.000 kroner. Ansøger du om et beløb på over 20.000 kroner, vil pengene først blive udbetalt efter 1-2 bankdage og efter, at de har registret din underskrift samt kontrolleret dine lønsedler.

Lån dine penge på Minilån og få svar med det samme.

Besøg Minilån her