Selene Finans

Hvad mangler du penge til? Hvad er din største drøm? Udlev den i dag med et lån på op til 75.000 kroner hos Selene Finans. Du kan også blot vælge at låne minimum 3.000 kroner til en ekstra god bytur eller hvad du nu står og mangler penge til. De har ingen interesse i at vide hvad du skal bruge pengene til og du behøver heller ikke at stille sikkerhed for lånet.

Du kan selv vælge en løbetid for dit lån på mellem 12-72 måneder. Du vil kunne ansøge allerede nu og have dine penge på din konto i overmorgen. Derudover vil du kunne indfri dit lån før tid og tilbagebetale dine låne penge uden at det koster ekstra. Hos andre konkurrerende udbydere er dette ikke muligt og blot en ekstra omkostning. Hos Selene Finans mener de dog, at det skal være nemt at låne penge og det skal være nemt at betale dem tilbage igen.

Læs mere hos Selene Finans her

De er kreditformidler af den danske internetbank Basisbank. Så når du vælger at sende din ansøgning, vil det være af Basisbank du låner pengene af. Begge parter har dog ønske og fokus på dig og dine behov og derfor vil du også kunne forvente enormt hurtigt svar på din ansøgning og underskrive din aftale online via dit NemID.

Har du brug for hjælp eller undrer dig over nogle ting hos Selene Finans, kan du kontakte dem på deres telefon, mail eller deres gratis chat på deres hjemmeside. Dette gælder ikke kun i hverdage, men også i weekenden, hvor de har alle tre muligheder åbne, hvis du har spørgsmål eller andet til dem.

Synes du det lyder interessant med ekstra penge, som du kan bruge på hvad du vil. Så send dem en ansøgning med det samme og få svar inden for ganske kort tid.

Besøg Selene Finans her