Robotlån

Hos Robotlån kan du låne op til 75.000 kroner og underskrive din aftale nemt med dit NemID. Du kan vælge valgfrit en afbetaling på 12-72 måneder. Du skal vælge den afbetaling, som du vil kunne håndtere i din økonomi. Det bliver dyrere jo længere din løbetid er på dit lån, men på den anden side hjælper det dig hellere ikke i hverdagen, hvis du har en månedlig ydelse, som er mere end hvad du har økonomi til om måneden.

De har nogle krav til dig, som ønsker at låne penge hos Robotlån. Du skal bl.a. være myndig og derfor være fyldt 18 år ellers vil de ikke kunne godkende din ansøgning. Derudover skal du/ dig og din partner have en indkomst på over 150.000 årligt pr. person. Det gælder ikke kun den ene af jer, men er i flere på samme adresse, skal i begge af en årlig indkomst på mindst 150.000 kroner. De har lavet et smart værktøj på deres side, så du lynhurtigt kan se og få et overblik over, hvad du/i skal betale i månedlig ydelse for at låne x antal kroner. Så går det måske op for dig, at det i virkeligheden ikke er ret mange penge, som du/i skal betale hver måned fremover, hvis i vælger at optage et lån.

Læs mere hos Robotlån her

Ydermere skal i have et fast arbejde for at jeres ansøgning ligeledes kan godkendes. Robotlån vil være sikker på, at de får deres penge tilbage igen og at i derfor har mulighed for at tilbagebetale jeres lån igen hver måned. Til sidst må i heller ikke være opskrevet i RKI over dårlige betalere. Ej hellere i Debitor Registret og dette gælder naturligvis også, hvis i er flere i samme hustand.

Udfyld formularen hos Robotlån hvis du har brug for luft i din økonomi til en fast rente og en månedlig ydelse, der er til at betale for de fleste. Du får straks svar og vil kunne få udbetalt dine penge næste hverdag, såfremt din ansøgning bliver godkendt.

Besøg Robotlån her