ExtraCash

Få dækket dine betalinger og lån op til 75.000 kroner hos Extracash helt uden at skulle stille sikkerhed i dit lån og med en løbetid på op til 72 måneder. Dette gør at du vil kunne låne et stort antal kroner, men kun skulle betale et lille beløb i ydelse de kommende mange måneder.

Hos Extracash får alle deres ansøgninger svar indenfor kun 30 sekunder efter, at de har sendt deres ansøgning ind. Der vil du enten få godkendt eller afvist din ansøgning. Bliver din ansøgning afvist, så tag det ikke som et decideret nederlag, men heller en form for venlig erklæring på, at du bør kigge din økonomi igennem en ekstra gang. De låner kun penge ud til folk, der overholder deres vilkår og som kan bære at have et lån hos dem. Alternativt kan du forsøge, at se om du kan låne et mindre beløb end først antaget og se om din ansøgning, så kan blive godkendt. Det er ikke gratis, at låne penge og det er det ingen steder.

Læs mere hos Extracash her

Deres vilkår for din låneansøgning indebærer bl.a. at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret samt at du skal være fyldt 18 år. Du skal bo på en dansk adresse i Danmark, have et fast arbejde samt have en indkomst der overstiger 150.000 kroner om året før skat.

Kan du opfylde overstående krav, er der god mulighed for at du kan optage et lån Extracash og have flere penge mellem dine hænder, som du kan bruge på det, du står og mangler. Du skal ikke opgive, hvad du har tænkt dig at bruge dine penge på. Det er helt op til dig selv og noget du selv afgør.

Lån op til 75.000 kroner på dit glatte ansigt i dag og få svar indenfor 30 sekunder.

Besøg Extracash her