Sparxpres

Hos Sparxpres kan du låne op til 50.000 kroner, hvis din ansøgning bliver godkendt og du har overholdt deres vilkår. Det er nemt og fleksibelt at låne penge og du kan minimum låne 5.000 kroner.

Du kan dog selv bestemme, hvor lang en løbetid du ønsker at have på dit lån. Det kan være fra 12-60 måneder og du skal samtidig ikke stille nogen sikkerhed i lånet.

Det vil oftest skulle gøre, hvis du går ned i din bank og beder om at låne nogle penge til en ny garage, rejse eller helt andre ting. Hos Sparxpres behøver du ikke fortælle, hvad du gerne vil bruge dine penge på, så længe at du overholder deres krav for din ansøgning.

Din ansøgning vil blive behandlet så hurtigt som muligt og du vil kunne finde dine penge direkte inde på din Nemkonto samme dag som de har modtaget de har modtaget din underskrift. Derudover kan du sågar underskrive din aftale om et lån blot ved at bruge dit NemID, da det er med til at godkende og identificere dine oplysninger og kan derfor blive brugt som en digital underskrift.

Læs mere hos Sparxpres her

Du må dog ikke være registret eller skrevet ind i RKI eller Debitorregistret i Danmark for at kunne optage et lån fra 5.000-50.000 kroner. Du skal blot være fyldt 18 år og ikke 21 år eller 23 år, som mange andre konkurrerende udbydere, har som et af deres mange krav. Derudover skal du have en minimumsindkomst på 125.000 kroner, men det langt de fleste også. Også selvom du er på kontanthjælp eller andre former for offentlig ydelser, vil du med stor sandsynlighed også kunne optage et lån. Har du lidt luft i økonomien den ene måned eller har nok penge til at indfri hele lånet er dette også en mulighed og koster dig ikke noget.

Når din ansøgning er blevet godkendt, vil du høre fra dem med det samme, så du kan få dine penge hurtigst muligt.

Lån 50.000 kroner hos Sparxpres under ordnede forhold og få råd til det du går og drømmer om.

Besøg Sparxpres her