L’EASY minilån

Med et Leasy minilån kan du låne op til 15.000 kroner på en gang og samtidig afbetale pengene enten efter 12, 24 eller 36 måneder. De har over 25 års erfaring på dette markedet og er en af de populære udbydere på dette markedet og i forhold til mange af deres konkurrenter.

Leasy stiller ikke nogen sikkerhed i lånet og de behøver ikke vide om pengene skal bruges til en ferie eller en ny vaskemaskine. Du kan derfor helt selv bestemme om de skal bruges til shopping, et mindre indskud eller noget helt tredje.

Sender du en ansøgning til Leasy omkring et minilån på eksempelvis 15.000 kroner, vil du kunne forvente et svar inden for ganske kort tid. Find her andre låneudbydere med udbetaling af lån i weekenden.

Et lån på 15.000 kroner med en afbetaling over 36 måneder, vil kun komme til at koste dig 346 kroner om måneden.

Læs mere hos Leasy minilån her

Det eneste de skal tjekke er, at du ikke står registreret i RKIs register, som er et register over dårlige betaler. Det er bl.a. et af deres vilkår, som skal være opfyldt før, at du kan få godkendt dit lån endeligt.

Når din ansøgning så er blevet godkendt, bør dine penge være blevet udbetalt umiddelbart efter to hverdage. Ansøger du derfor om et lån fredag eftermiddag, kan du ikke forvente at have pengene mandag, men derimod først onsdag eller nogle gange allerede tirsdag. Det afhænger ligeså meget af, hvor hurtige Leasy er til at få set og godkendt din ansøgning på et lån.

Vær opmærksom på at der kan være en høj rente årligt på disse lån samt et oprettelsesgebyr, der ofte står med småt, men som også skal medregnes som en omkostning ved et minilån. Derudover kan du også hos Leasy få rådgivning samt finansiering af markedets bedste produkter inden for hårde hvidevarer, mobiltelefoner, computere osv.

Du vil altid kunne føle dig tryg hos Leasy, da de tilbyder 14 dages returret på både alle deres samtlige produkter og alle deres lån. Ansøg nu og få råd til lidt ekstra hver måned fremover.

Besøg Leasy minilån her