Gokredit

Gokredit tilbyder den nemmeste version af et kviklån. Du har 4 muligheder: Lån 3.000 kr, lån 4.000 kr., lån 5.000 kr., eller lån 6.000 kr. Alle lån skal tilbagebetales senest 30 dage efter pengene er modtaget. Låner du deres mindste beløb på 3.000 kroner, vil du skulle tilbagebetale dem 3.625 kroner efter blot 30 dage. Der vil være 625 kroner i etableringsomkostninger og derfor ender det samlet beløb, som du skal betale på 3.625 kroner.

Gokredit låneeksempel:

Et lån på kr. 5.000 i 30 dage har en etableringsomkostning på kr. 999, en ÅOP på 817,26% samt en fast debitorrente på 0%. Det betyder, at der er en samlet tilbagebetaling efter 30 dage på kr. 5.999.

Det er en af de nyeste spillere på markedet, i forhold til deres konkurrenter og har kun eksisteret siden februar 2015. De består af et team, der i flere år, har arbejdet med samme typer kviklån blot for en anden virksomhed.

De kalder deres lån for kviklån, fordi det er et mindre beløb de tilbyder at låne ud til dig med en kort løbetid og en enkel låneansøgning, som blot skal godkendes. Du vil kunne lave en ansøgning om et beløb fra 3.000-6.000 kroner direkte på deres hjemmeside og du vil herefter modtage dit lån på din Nemkonto, når din ansøgning er blevet godkendt og kontrolleret. Det kan både gøres fra computere og smartphones på få minutter. Du kan dog første gang, du laver et lån, kun låne deres minimumsbeløb på 3.000 kroner. Herefter efter at du har tilbagebetalt dit lån efter 30 dage, vil der bliver lavet atter en kreditvurdering og du vil herefter muligvis kunne foretage et større lån.

Læs mere hos Gokredit her

Du skal være mellem 25-69 år for at kunne foretage et lån hos Gokredit. Det er en forholdsvis høj alder, i forhold til rigtig mange af deres konkurrenter, der tilbyder samme type lån. Du vil ligeledes heller ikke kunne få godkendt din ansøgning, hvis du står registret i det danske registre over dårlige betaler i Danmark. De gør meget for at kreditvurdere samtlige af deres ansøgninger, så der ikke er nogle dårlige betaler, der slipper igennem nåleøjet.

De skal kunne identificere dig via folkeregistret i Danmark og derfor godkender de ikke ansøgninger med hemmelig adresse eller sågar ansøgere fra Grønland eller Færøerne. Bor du sammen med en eller flere, der har foretaget et lån hos Gokredit, vil din ansøgning heller ikke kunne blive godkendt, da et af deres lånevilkår er, at de ikke udlåner penge til flere på samme adresse.
Det er altså en udbyder, der tilbyder forholdsvis store beløb til deres kunder i alderen 25-69 år. Giv dem en chance og send en ansøgning til dem, hvis du mener, at du overholder deres lånekrav for din ansøgning.

Besøg Gokredit her