Mikrokredit

Hos Mikrokredit kan du låne helt ned til 1.000 kroner og maksimum 5.000 kroner. Din løbetid kan være på 7-30 dage og er helt valgfrit og op til dig at vurdere, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Du skal være opmærksom på, at du kun kan have ét aktivt lån hos Mikrokredit og kan altså ikke have flere lån hos dem på en gang.

Læs mere hos Mikrokredit her

Du underskriver let din endelige låneaftale med dit NemID og det anbefales at du læser din låneaftale helt igennem før at du underskriver den. Det kan være at der står noget med småt i låneaftalen, som man skal være særlig opmærksom på. Det er surt, at have underskrevet en aftale, som måske i virkeligheden ikke var så god, som først antaget.

Du vil få udbetalt dine penge på din konto samme dag inden for bankens åbningstid, som din aftale er blevet underskrevet. Har du en anden bank end Nordea, vil det tage 1-2 bankdage, før du har fået pengene ind på din konto.

Du skal være myndig for at kunne optage et lån hos Mikrokredit og du må ikke være registeret i RKI, Debitor Registret eller andre registre over dårlige betalere. Derudover skal du have en folkeregisteradresse i Danmark samt have et gyldigt mobilnummer og en gyldig e-mailadresse.

Fortryder du dit lån har du altid 14 dages fortrydelsesret. Du vil dog skulle betale renter for de dage, hvor lånet har været til rådighed. Du skal give dem en skriftlig opsigelse til deres kundeservice, hvis du har fortrudt dit lån.

Få godkendt din ansøgning på kun 15 sekunder og lån op til 5.000 kroner.

Besøg Mikrokredit her