Kvikfinans

Hos Kvikfinans kan du låne fra 3.000 kroner og op til 75.000 kroner på en gang. Du skal blot udfylde deres ansøgningsskema og du vil få svar med det samme på din ansøgning.

Fordelene ved et lån hos Kvikfinans er, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån. Det vil du skulle gøre, hvis du gik ned i din bank og forsøgte at låne penge af dem. Du vil allerede kunne få dine penge ind på din konto fra i morgen af og du bestemmer helt selv hvad du vil bruge dine penge på. Der er ikke nogen krav på, at pengene skal bruges på indskud til en bolig eller en bil. Du kan tage ud at rejse for dem, bruge dem på ekstra store julegaver eller helt andre ting.

Ydermere har du mulighed for at indfri dit lån før tid, hvis du har pengene til det og ønsker at betale dit lån af så hurtigt som muligt. Når din ansøgning er blevet godkendt, vil du kunne underskrive din låneaftale med dit NemID digitalt eller på papir.

Læs mere hos Kvikfinans her

Den gode gamle underskrift på papir vil ofte tage lidt længere tid, medmindre du har en scanner og lynhurtigt kan få scannet din underskrift ind på din computer. Ellers er det blevet en hel del nemmere, at underskrive en aftale digital ved brug af dit NemID, som samtidig er sikker, da NemID indikere, at det er dig, der har underskrevet aftalen.

Har du problemer eller yderligere spørgsmål, kan du altid komme i kontakt med dem på deres e-mail: Info@kvikfinans.dk.

Kan du svare ja til følgende to spørgsmål. Jeg er ikke registreret i RKI? Jeg har en fast indtægt? Så vil du med stor sandsynlighed kunne låne penge hos Kvikfinans.

Behov for penge til en rejse eller en ny bil? Ansøg nu hos Kvikfinans.

Besøg Kvikfinans her