Ferratum

Hos Ferratum tilbyder de lån på mellem 500 og 15.000 kroner afhængig af låntypen og du vil kunne have dine penge på din konto efter kun 45 minutter. Optager du et lån mellem kl. 08-20 på almindelige hverdage eller mellem kl. 9-16 om lørdagen, vil pengene kunne være på din konto efter maksimum 45 minutter efter du har opfyldt deres krav og at din ansøgning er blevet godkendt.

De har intet oprettelsesgebyr på deres lån til dig, uanset størrelsen af det lån, som du ønsker at optage. Der vil være nogle kreditomkostninger, som vil løbe op hen over et år, hvis du f.eks. vælger at optage et lån på 10.000 kroner med 12 måneders løbetid. Kreditomkostningerne for sådan et lån, vil være på 7.590 kroner og derfor vil lånets tilbagebetalingsbeløb ikke længere være på 10.000 kroner, men derimod på 17.590 kroner efter 12 måneder.

Ferratum låneeksempel:

Dit lån på 10.000 kr. har 12 måneders løbetid og giver samlede kreditomkostninger på 7.590,94 kr.. Debitorrente 103,40% (variabel rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 17.590,94 kr.;Ydelsen 1.361,72 kr.; ÅOP 175,98%

Det er ikke gratis, at låne penge hos nogle udbydere og sådan vil det være hos samtlige udbydere, da de skal tjene penge på, at du optager et lån hos dem. Efter du har fået godkendt din ansøgning, vil du kunne underskrive den med dit NemID og du vil ligeledes få dine penge udbetalt på din Nemkonto. Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret på din lån og de regnes fra den dag, hvor du indgår aftalen på dit lån, medmindre der er angivet andet i aftalen.

Læs mere hos Ferratum her

Du skal være minimum 23 år for at din ansøgning overhovedet kan blive godkendt og du må hverken være registreret med anmærkninger hos Debitor Registret, RKI eller hos Ferratum selv, så vil de også kunne afvise din ansøgning uden nogen nærmere forklaring.

Ydermere skal du oplyse dit CPR-nummer til Ferratum, da de skal kunne lave et kredittjek på dig og sikrer sig, at du står og er registreret i Folkeregistret på den adresse, som du har oplyst i din låneansøgning.

Er du 23 år, ikke registreret i RKI eller hos Debitor Registret, kan du roligt lave en ansøgning inde på Ferratum og modtage dine penge blot efter 45 minutter efter din ansøgning er blevet godkendt.

Besøg Ferratum her