Aconto Lån

Brug Aconto Lån og lån imellem 5.000 – 20.000 kroner helt uden brug af nogen former for dokumentation. Samtidig kan du underskrive din aftale med dit NemID digitalt, så du behøver ikke engang, at gå ud for din dør for at låne penge og du slipper for anden dokumentation for at optage et lån. Du kan klare det hele hjemmefra og slipper for alt det besvære, der ellers ofte kan blive forbundet med at skulle optage et lån.

Du vil få udbetalt dine penge nemt og hurtigt på din Nemkonto efter at din ansøgning er blevet godkendt. Enten på selve dagen eller senest dagen efter, at din låneansøgning er blevet godkendt inde hos Aconto Lån.

Læs mere hos Aconto Lån her

Det tager kun 5 minutter at udfylde deres ansøgning på deres hjemmeside og du kan forvente et gyldigt svar allerede 15 minutter efter, at de har modtaget din ansøgning. Er det udover deres åbningstid, må du forvente svar næste kommende hverdag og ikke blot efter 15 minutter. Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning og du bliver ikke bundet til noget, selvom din ansøgning skulle blive godkendt. Din låneaftale vil først træde i kraft, når du har underskrevet din aftale endeligt.

Har du en medansøger og i dermed er to der ansøger om et lån, vil chancen være væsentlig større for at i bliver godkendt til at optage et lån hos Aconto Lån.
De krav der er til din ansøgning er, at du skal være myndig og dermed fyldt 18 år. Du skal have en fast bopæl i Danmark, så de kan identificere din adresse med dig. Derudover må du ikke være registret i registeret over dårlige betalere i Danmark RKI.

Du vil ikke skulle stille nogen form for sikkerhed for lånet og du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge dine penge på. Det kan være alt fra charterrejser til nye sko eller tøj.
Lån i dag 5.000 – 20.000 kr. uden nogen dokumentation.

Besøg Aconto Lån her