AlfaLån

Alfanlån tilbyder dig et lån på maksimum 75.000 kroner helt anonymt. Du vil få svar på din låneansøgning efter kun 30 sekunder. På deres hjemmeside har de en prisberegner, der hurtigt kan give dig et overblik over, hvor meget det vil koste dig at låne f.eks. 10.000 kroner over 72 mdr. som også svarer til 5 år. Du vil både kunne se renten, den årlige rente samt hvor meget du vil skulle betale i ydelse hver måned de næste 5 år.

For at være berettiget til et lån, skal du være myndig og dermed være 18 år gammel. Derudover må du ikke være registreret i RKI og skal have et fast arbejde med en indkomst på over 150.000 kroner før skar, da de vil være sikker på også, at få deres penge tilbage, som de har udlånt til dig. Du kan vælge at ansøge alene, hvis du ikke er har nogen partner, men det er væsentlig nemmere at få bevilget, hvis der er to samboende myndige mennesker der ansøger om et lån. Alle der sender en ansøgning ind til Alfalån, vil alle blive behandlet fortroligt og helt anonymt jævnfør vores danske lovgivning.

Læs mere hos Alfanlån her

Du skal ikke stille sikkerhed til lånet eller fremskaffe nogen sikkerhed i lånet, som du vil skulle gøre, hvis du gik ned i din bank og du vil ligeledes heller ikke skulle fortælle, hvad du skal bruge dine lånte penge til. Det kan være alt fra shopping turer, rejser, indskud til bil eller mange andre ting. Det er helt op til dig, hvad du ønsker at bruge dine penge på.

Det er Ekspres Bank der står for udlåning af pengene, som opererer i flere andre lande i Europa. Du vil kunne forvente dine penge på din Nemkonto hurtigst muligt efter at din ansøgning er blevet godkendt.

Ansøg i dag inden kl. 14 og få udbetalt dine penge i dag.

Besøg Alfanlån her