Kvikautomaten

Kvikautomaten har forskellige lånetyper, som de tilbyder til deres nye og nuværende kunder. Du har både SMS lån, Kviklån samt forbrugslån. Du kan låne fra 500 kroner og op til 6.000 kroner med en enkelt ansøgning via deres formular og have pengene på din konto max. 4 minutter efter du har sendt din ansøgning.

Et almindeligt kviklån løber over 30 dage, som hos mange af deres konkurrerende udbydere ligeledes tilbyder til deres kunder. Er du helt ny kunde har du chancen for at lave et lån på 3.000 kroner helt uden nogle former for renter og mærkeligt spørgsmål for at få udbetalt dine penge til din konto.

Læs mere hos Kvikautomaten her

Du skal være fyldt 23 år, være dansk statsborger og være registret med dit eget CPR-nummer og have folkeregisteradresse i Danmark for at have opfyldt kravene for at optage et lån hos Kvikautomaten. Derudover behøver du ikke fremskaffe eller stille nogen sikkerhed for lånet og du behøver ligeledes heller ikke at oplyse, hvad du skal bruge dine penge på.
Om det er til et nyt fladskærms tv, en rejse eller noget helt tredje er fuldkommen op til dig selv. Du slipper dermed for det besvær, der hurtigt kan opstå, hvis du vil låne penge i din bank til de samme ting.

Det tager ikke mere end 2 minutter at udfylde deres formular på deres side og du vil hurtigt kunne danne dig et overblik over, hvor mange omkostninger det respektive lån, vil have for dig som kunde. Ydermere vil du efter få sekunder, når Kvikautomaten har fortaget en kvik kreditvurdering, vil de kunne oplyse dig, hvor meget de kan låne dig lige nu og her. Vil du have dine penge udbetalt med det samme på din Nemkonto, skal du blot indtaste dit NemID og dine penge vil være på vej ind på din konto inden du stort set når at blinke med dine øjne.

Lav en ansøgning på få minutter og få dit gratis kviklån udbetalt på maksimum 45 minutter med det samme. Du låner 3.000 kroner og betaler 3.000 kroner tilbage og dermed ingen renter over de første 30 dage.

Besøg Kvikautomaten her