Kliklån

Hos Kliklån kan du låne fra 5.000 og op til 40.000 kroner på en gang. Samtidig tilbyder de dig valgfri afbetaling inden for 24-72 måneder. Du kan bruge de penge, som du låner hos Kliklån helt valgfrit og du skal ikke stille sikkerhed for lånet eller fremskaffe nogen former for sikkerhed. De tilbyder lån til en lav rente, der er konkurrencedygtig, i forhold til andre udbydere på samme marked.

De er skabt i samarbejde med de D:E:R, der også tilbyder lån til private og har eksisteret i Danmark lige siden år 1970. De tilbyder lån til private under ansvarlige forhold og lægger derfor stor vægt på at sikre, at du ikke ender ud i en økonomisk ustabil situation pga. et lån.

Du vil kunne få udbetalt dine penge helt uden besvær på din konto samme dag, som dit lån bliver godkendt af Kliklån eller senest dagen efter. Du slipper dermed for at vente i lang tid og uden alt for meget besvær, som der ofte forbindes med et lån i banken og som i mange tilfælde, vil give dig et afslag.

Læs mere hos Kliklån her

Du skal være fyldt 20 år og ikke være registreret i RKI for at din ansøgning vil blive godkendt af Kliklån. Derudover skal du kunne dokumentere din indtægt også selv om du er selvstændig. Er du selvstændig skal du dokumentere din indtægt via seneste års årsopgørelse samt årsregnskab.

Send din låneansøgning af sted i dag og få svar allerede inden for 1 time. Du vil kunne underskrive din aftale blot ved brug af dit NemID og du kan derfor klare det hele hjemmefra uden noget besvær.

Besøg Kliklån her